Vielä ehtii ilmoittautua Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 -seminaariin

Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 -seminaarin ilmoittautumisaikaa on jäljellä 27.3. asti, joten vielä ehtii mukaan.

Liikkuva ja oppiva yhteisö 2020 on Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteisseminaari. Seminaari järjestetään Seinäjoki Areenalla ja sen välittömässä läheisyydessä 28.–29.4.2020. Iltatilaisuus pidetään tiistai-iltana Rytmikorjaamolla.

– Upeasti järjestetty seminaari! Kaikissa luennoissa ja pajoissa oli hyvää pohdintaa. Tunnelma oli niin mukavan innostava! kommentoidaan palautteessa viime vuoden seminaaria.

Ja nyt luvassa on samanlaista menoa.

Seminaarin ohjelma koostuu monipuolisista luennoista ja työpajoista, joissa sisältöinä ovat muun muassa liikunnan mahdollistavat olosuhteet, välittäminen, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Jokainen osallistuja valitsee erilaisista työpajoista omanlaisensa seminaarisisällön.

Valittavissa on esimerkiksi luentoja tekoälystä, kehon käytön hyödyntämisestä ja yksilöllisestä huomioimisesta, keskusteluja motorisista taidoista ja kehollisuudesta, toiminnallisia työpajoja muun muassa So you think you can dance, draama liikuttaa ja improvisaatiotyöpaja ja ulkotyöpajoja esimerkiksi perinneleikeistä, suunnistuksesta ja Para School Daysta.

– Parhaita pajoja olivat ne konkreettisen tekemisen pajat. Ihania käytänteitä ja innostavaa esittelyä ideoista, jotka toimivat, kehutaan viime vuoden palautteessa työpajoja.

– Monissa työpajoissa on vielä hyvin tilaa, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan seminaarisisällön. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, sillä luvassa on mielenkiintoiset kaksi päivää, kannustaa koordinaattori Jenny Söderman.

Tiistain ja keskiviikon rinnakkaissessiot löytyvät linkeistä.

Seminaari on tarkoitettu varhaiskasvatuksen, koulujen, ammatillisten oppilaitosten, lukioiden ja korkeakoulujen henkilöstölle sekä ohjelmien yhteistyöverkostolle. Seminaarissa on myös näyttelyosasto.

– Näyttelyosastolle on tulossa paljon kumppaneita esittelemään toimintaansa. Siellä on erilaisia esittelyjä niin toiminnallisuutta tukevista kalusteista ja liikuntavälineistä aina lajijärjestöjen osastoihin. Näyttelyosastolla on vielä muutama paikka jäljellä, joten jos tuotteen tai palvelun kohteena on varhaiskasvattajat, opettajat tai koulujen henkilöstö, niin seminaarissa niitä tavoittaa, kertoo näyttelyosastosta vastaava Joonas Niemi.

Seminaarin pääpuhujina ovat keksijä, kirjailija ja säveltäjä Perttu Pölönen, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, tutkija Emilia Lahti sekä Duudsoneista ja Posse-ohjelmasta tuttu HP Parviainen.

 

Hinnat

  • Normaalihintainen kahden päivän seminaarilippu 228 euroa (Hinta voimassa 2.3.–27.3.2020. Lippu sisältää koko seminaariohjelman, ohjelmaan merkityt tarjoilut ja iltatilaisuuden Rytmikorjaamolla).
  • Tiistain yhden päivän lippu 153 euroa (Lippu sisältää tiistain ohjelman, ohjelmaan merkityt tarjoilut ja iltatilaisuuden Rytmikorjaamolla).
  • Keskiviikon yhden päivän lippu 123 euroa (Lippu sisältää keskiviikon ohjelman ja ohjelmaan merkityt tarjoilut).
  • Näytteilleasettajien lippu 460 euroa (Lippu sisältää alv. 24 %, yhden osastopaikan 3m x 2m sekä yhden henkilön seminaarilipun tiistaille ja keskiviikolle.). Lisäpaikkoja ja henkilöjä saatavilla lisämaksusta.

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu täältä

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.