Liikkuva koulu Superstar

Liikkuva koulu Superstar on liikkumisen haaste lapsille ja nuorille! Oletko sinä Superstar 2017? Voittajalle on tiedossa vuosi elämyksiä liikunnan parissa: kisan pääpalkinto on vuoden lahjakortti elämyspuistoon.

Superstar-kampanjan lähtökohtana on, että liikkumisen tulee olla hauskaa. Liikkuvan koulun Instagramissa julkaistaan viikoittain liikunnallisia trikkejä. Mukana on esimerkiksi futista, tanssia ja parkouria.

Liikkuvan koulun Instagram- ja YouTube-kanavaan lisätään yksi uusi Superstar-opetusvideo viikoittain toukokuuhun asti, joten muista seurata, tykätä ja jakaa liikkumisen iloa myös kavereillesi! Jokaisella videolla opetetaan uusi temppu. Tempuista saat ideoita omaan videoosi, ja parhaimpaan lopputulokseen pääsee yhdistelemällä eri jaksojen opetuksia.

Onnea kilpailuun ja hauskoja hetkiä Superstarin parissa! Paras ja hauskin video voittakoon.

OSALLISTUMISOHJEET

Kuvaa video itsestäsi tekemässä Superstar-liike tai liikesarja ja lataa se Instagramiin. Tägää videoon @liikkuvakoulu ja hashtag #superstar17. Omalla videollasi voit esittää opetusvideoistamme tuttuja liikkeitä, mutta myös yhdistää niitä omiin temppuihisi ja tapaasi liikkua. Päästä luovuus valloilleen, se palkitaan!

Kilpailuaikaa on 28.5 saakka. Voittaja ilmoitetaan ja voittajavideo julkaistaan Liikkuvan koulun Instagram-tilillä 31.5.

Voittajaa valittaessa otamme huomioon:

  • luovuus
  • videon hauskuus ja persoonallisuus
  • fiilis ja meininki

Pääpalkinto

Kisan pääpalkinto on vuosikortti valitsemaasi elämyspuistoon (arvo max. 400 €) tai päivämatka elämyspuistoon kahdelle hengelle (sisältää matkakulut ja kahden hengen sisäänpääsy valitsemaasi elämyspuistoon). Liikkuva koulu -ohjelma pidättää oikeuden tarkistaa palkintokohde.

Huom! Instagramin ikäraja on 13 vuotta.

Kilpailusäännöt

 

 

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.