Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari

Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestetään 28.-29.4.2020 Seinäjoella. Seminaari tarjoaa monipuolisen kattauksen huippupuhujia ja käytännön työpajoja. Ilmoittautuminen seminaariin aukeaa vuoden 2020 alussa.

Keväällä 2019 Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestettiin ensimmäistä kertaa Tampere-talossa. Seminaarissa oli ohjelmasisältöjä sekä peruskouluihin, varhaiskasvatukseen että toiselle asteelle.

Kevään seminaarissa 1.–2.4.2019 Tampereella lavalle astelivat muun muassa tulevaisuustutkija Ilkka Halava, kirjailija Tuomas Kyrö ja toimittaja Jenni Pääskysaari. Työpajoissa sai tuttuun tapaan konkreettisia vinkkejä esimerkiksi toiminnalliseen opetukseen, ulkona oppimiseen ja rauhoittumisen taitoihin. Ohjelma koostui erittäin monipuolisista luennoista ja työpajoista, joissa sisältöinä olivat mm. mahdollistavat olosuhteet, yhdenvertaisuus sekä viestintä ja vuorovaikutus. Valittavana oli ennätyksellisen paljon inspiroivia rinnakkaissessioita. Osa luennoista ja työpajoista oli toiminnallisia. Seminaarin avasi opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Seminaariesite (pdf)

 

Alueelliset seminaarit

Aluehallintovirastot ja liikunnan aluejärjestöt järjestävät Liikkuville kouluille ja toiminnasta kiinnostuneille koulutustilaisuuksia lukukausittain.

Syksy 2019

Lounais-Suomen Liikkuva koulu -seminaari 30.10.–1.11.2019

Lounais-Suomen Liikkuva koulu ja opiskelu -seminaarin esite (pdf)

Etelä-Suomen ja Länsi- ja Sisä-Suomen yhteisseminaari 7.–9.11.2019 TÄYNNÄ!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen HLU:n verkkosivuilla

Etelä-Savon Liikkuva koulu ja opiskelu -seminaari, Mikkeli 12.11.2019

Pohjois-Savon Liikkuva koulu ja opiskelu -seminaari, Kuopio 13.11.2019

Pohjois-Karjalan Liikkuva koulu ja opiskelu -seminaari, Joensuu 14.11.2019

Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan seminaarien yhteisesite (pdf)

Mikkelin, Kuopion ja Joensuun seminaarit ovat osallistujille maksuttomia. Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella 1.11.2019 mennessä

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.