Liikkuva ja oppiva yhteisö -virtuaalitapahtuma 30.9.2021

Huippupuhujia, inspiraatiota ja aivojen herättelyä. Kaikkea tätä on luvassa, kun Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari singahtaa virtuaaliseksi.

Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteinen virtuaalitapahtuma järjestetään torstaina 30.9.2021 klo 12–15.

Maksuttoman tapahtuman kantavina teemoina ovat yhteisöllinen toimintakulttuuri, lasten ja nuorten hyvinvointi sekä liikunta, aivot ja oppiminen. Tapahtumassa kerätään myös hyviä eväitä lasten ja nuorten reppuun. Puhumassa ovat muun muassa luokanopettaja ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen, aivotutkija ja psykologi Katri Saarikivi sekä kasvatustieteiden professori Maija Lanas.

Katso ohjelma Ajankohtaista-osiosta

Voit ilmoittautua mukaan oheisesta Lyyti-linkistä. Linkki itse tapahtumaan lähetetään edeltävänä päivänä.

Liity myös Facebookin LJOY-tapahtumaan.

Syksyn webinaarit

Liikkuva koulu -ohjelma järjestää syksyllä 2021 kaksi webinaaria. Webinaareissa keskitytään toiminnalliseen opettamiseen Liikkuvaa matikkaa -hankkeen kautta sekä yläkoulujen Liikkuva koulu -toimenpiteisiin. Molempiin webinaareihin on oma ilmoittautuminen. Voit myös tilata tallenteen, jos webinaarin ajankohta ei sovi sinulle. Lisätietoa verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa.

Luetaan ja liikutaan yhdessä -webinaari
keskiviikkona 3.11.2021 klo 14.30–16.30

Liikkuva koulu -ohjelma ja Lukuliike järjestävät yhdessä webinaarin, jossa sukelletaan liikkumisen ja lukemisen maailmaan. Tule kuulemaan, miten liikkuminen tukee liikkumista ja toisinpäin, mitä hyötyä lukemisesta on liikkumiselle.

Webinaarissa aiheeseen pureutuu kasvatustieteiden professori Minna Huotilainen. Kuulemme myös kevään Lue ja Liiku Huuhkajat lentoon menestyskampanjasta ja sen evästyksistä tulevaisuuteen. Lisäksi huippu-urheilijat tuovat tervehdyksensä webinaariin: Miksi urheilijoille lukeminen on tärkeää ja mitä kirjoja he suosittelevat?

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin 1.11. mennessä. https://www.lyyti.in/lukuliike

Linkki tapahtumaan lähetetään webinaaria edeltävänä päivänä.

Kevään webinaarit

Liikkuva koulu -ohjelma järjesti keväällä 2021 kolme webinaaria. Linkit webinaarien tallenteisiin löytyvät verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa.

Alueelliset seminaarit

Liikunnan aluejärjestöt ja Aluehallintovirastot järjestävät alueellisia seminaareja ja webinaareja. Kokoamme tiedot alueellisista tilaisuuksista tälle sivulle. Tietoa alueellisista tilaisuuksista löydät myös aluejärjestöjen verkkosivuilta.

Kaikki alueelliset varhaiskasvatuksen koulutustilaisuudet löytyvät Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman verkkosivuilta liikkuvavarhaiskasvatus.fi ja oppilaitoksille suunnatut tilaisuudet Liikkuva opiskelu -ohjelman sivuilta liikkuvaopiskelu.fi.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.