Salaliiketeoria innostaa liikkumaan huomaamatta, jopa vahingossa ja itseltä tai toisilta salaa. Keho ja aivot tarvitsevat liikettä, joten lähtekää mukaan ja napatkaa omalle luokalle sopivat tavat lisätä liikettä tunneille!

Mistä on kyse?

Salaliiketeoria järjestetään 7.–11.2.2022. Viikon jokaisena päivänä liikutaan eri tavoin: esimerkiksi raivojumpataan ja päästetään valloilleen ihmiskeho-instrumentti.

Salaliiketeoria pähkinänkuoressa

• Maksuton kampanja järjestetään 7.–11.2.2022.
  • Mukaan voi ilmoittautua peruskoulun luokat 1–9 sekä kaikki muut halukkaat
  • Opettaja saa viikon aikana joka päivä sähköpostiinsa linkin uuteen muutaman minuutin mittaiseen salaliikevideoon. Linkki lähetetään aina edellisenä päivänä. Videoita on erikseen alakoululle ja yläkoululle.
  • Videolla MotoriikkaMiikka esittelee päivän tehtävän, joka tehdään Miikan opastuksella videota katsellessa.
  • Videon voi näyttää oppilaille siinä välissä oppituntia, kun tuntuu, että pieni liikunnallinen tauko olisi paikallaan. Jokainen oppilas toteuttaa liikkeitä omalla paikallaan.
  • Voitte kehitellä luokan kanssa omia liikkeitä päivän teeman mukaisesti. Salaliiketeorian lukujärjestyksessä on ideoita jatkokehittelyä varten.
  • Kaikkien Salaliiketeoriaan mukaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan viisi kappaletta Lekolarin välinepaketteja.
  • Ilmoita luokkasi tai opetusryhmäsi mukaan oheisesta linkistä.

Kaikille mukaan ilmoittautuneille on lähetetty ensimmäinen video sähköpostilla 4.2. klo 12. Kurkkaa sähköpostisi roskaposti, jos olet ilmoittautunut mukaan, mutta et ole saanut postia.

Materiaalit

Kiitos, että olet lähtenyt luokkasi kanssa Salaliiketeoriaan!

Jaa tunnelmia, voittakaa palkintoja

• Julkaiskaa ideoitanne Instagramissa #salaliike ja tägätkää mukaan @Liikkuvakoulu. Näin muutkin pääsevät ihastelemaan juuri teidän luokkanne salaliikkeitä.
  • Arvomme tunnelmiaan jakaneiden kesken Liikkuva koulu -tuotepalkintoja.

Jos on vielä jotain kysyttävää, ole yhteydessä sähköpostilla liikkuvakoulu@liikkuvakoulu.fi

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.