Sariolan koulu:

Sariolan koulu on ollut mukana Liikkuva koulu -hankkeessa lukuvuodesta 2013-2014. Ensimmäisen toimintavuoden teemoja olivat välituntitoiminnan kehittäminen, opettajien kouluttaminen sekä seurayhteistyön käynnistäminen. Toisen toimintavuoden pääteema on terveys. Tämän lisäksi hankimme kunnan kouluille yhteistä liikuntavälineistöä ja kartoitamme mitä välineistöä koulut voivat lainata toisilleen. Seurayhteistyön ja välituntitoiminnan kehittäminen jatkuu.

Kuhmalahden koulu:

Koulu on mukana Liiikkuva koulu -ohjelmassa. Koulun 6.- luokan oppilaat ovat käyneet Välkkärikoulutuksen ja pitävät jaksoittain välkkärivälkkiä pienemmille oppilaille. Luokkiin on hankittu mm. jumppapalloja istuimiksi. Toiminnallisuus huomioidaan opetuksessa mahdollisuuksien mukaan. Opettajat ovat käyneet Liikkuva koulu -koulutuksissa. Koulun lukuvuoden 2015-2016 teemana on Terve elämä. Tähän Liiikkuva koulu liittyy olennaisena osana. Osallistuimme Syödään ja liikutaan teemaviikkoon. Ruokailun viihtyvyyteen kiinnitettiin erityistä huomiota. Meillä oli koulun yhteisiä liikunnallisia tunteja ja oppilailla oli liikuntaan ja ravintoon liittyviä läksyjä.

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.