Osana Liikkuva koulu -kärkihankkeen jatkoseurantaa selvitämme koulujen henkilökunnan näkemyksiä ja kokemuksia kouluyhteisön toimintakulttuurista, opetuksesta ja työssä jaksamisesta.

Kyselyn tuloksia käytetään koulujen toiminnan tukemiseen liikunnallisen toimintakulttuurin kehittämisessä. Kysely on tarkoitettu opettajille, rehtoreille ja muille koulussa työskenteleville henkilöille. Kaikkien vastaajien näkemykset ovat arvokkaita ja tervetulleita.

Toivomme, että vastaatte kyselyyn mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.12.2020. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastaajan henkilöllisyys paljastu. 

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 100 euron arvoista liikuntavälinepakettia työhyvinvoinnin edistämiseksi. Jos haluat osallistua arvontaan, niin jätä yhteystietosi kyselyn lopussa. Yhteystietoja ei yhdistetä kyselyn vastauksiin eikä aineistoon.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. Kyselyn lopussa klikataan Lähetä-nappia, jonka jälkeen vastaukset on tallennettu.

Henkilökuntakyselyyn pääsee tästä linkistä

Enkät på svenska


Toivomme, että löydätte aikaa vastata kyselyyn, jotta saamme äänenne kuulluksi koulun toimintakulttuurin kehittämisessä.
 

Lisätietoja:

Jos linkki ei avaudu, tai esiintyy muita teknisiä ongelmia, voitte olla yhteydessä Likesin data-asiantuntijaan Virpi Inkiseen, virpi.inkinen@likes.fi, p. 040 501 7168.
Kyselyn sisältöön liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä tutkija Katariina Kämppiin, katariina.kamppi@likes.fi, p. 040 010 3703

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
2 + 0 =
Anna vastaus kysymykseen.