Yritysten koulupihan suunnittelupalvelut

Kompanin koulupihan suunnittelupalvelu

Kompan Suomi Oy palvelutarjonta kattaa kaikki leikkikentän tai pihan valmistumisen palvelut, pihan suunnittelusta aina asennus- ja huoltopalveluihin. Maksuton suunnittelupalvelu alkaa tarpeiden ja mahdollisuuksien kartoittamisella yhdessä paikallisen edustajamme kanssa; vaihe, johon myös oppilaat voivat osallistua. Palveluun kuuluu veloituksettomat ja velvoittamattomat suunnitelmakuvat alueesta.

Kompan Suomi Oy:n maksullinen asennuspalvelu kattaa koko projektin mahdollisista maatöistä lopputarkastukseen, mahdollistaen myös minkä tahansa yksittäisen asennusvaiheen tilaamisen erikseen.

Tervetuloa tutustumaan nettisivuillemme kompan.fi!

Lappset oy:n koulupihan suunnittelupalvelu

Konsultointipalvelu käsittää asiakaskäynnin kunnassa/koululla, jonka liikuntaolosuhteita on tarkoitus parantaa piha- ja liikuntavälineillä. Konsultointi sisältää mm. pihan toimintojen sekä hankkeen etenemisen ideointia ja mahdollisesti lähiliikuntapaikkakäsitteen ja -avustushakemuksen läpikäymistä. Suunnittelupalvelu sisältää kohteen käyttösuunnitelmaluonnoksen teettämisen Lappset Oy:n toimesta ja on tavallisesti jatkona konsultointipalvelulle.

Lassi-Pekka Risteelä
Lappset Oy
0500 396 211
lassi-pekka.risteela(a)lappset.com

Lappset.fi -nettisivut

Nea Toivonen
Kompan Suomi Oy
p. 040 524 8642
myynti(a)kompan.com

kompan.fi

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.