Ulos oppimaan! -koulutus

Ulos oppimaan! -koulutukset antavat käytännön välineitä ja työtapoja uudenlaiseen opettamiseen. Toiminnallisuus, yhteistyö ja oppimisympäristön laajentaminen koulun seinien ulkopuolelle ovat keskiössä. Ulko-opetus sopii kaikkiin aineisiin ja kaikenikäisille sekä tarjoaa erinomaisen tavan lisätä liikuntaa koulupäiviin opetuksellisista tavoitteista tinkimättä.

Koulutuksissa osallistujat pääsevät kokeilemaan käytännössä ulkona toteutettavia harjoitteita ja pelejä. Koulutuksessa saatuja vinkkejä voi soveltaa eri oppiaineiden opetukseen eskarista yläkouluun. Tarjolla on peruskoulutuksen lisäksi kielten opetukseen ja yhteistyötaitoihin keskittyvät koulutuspaketit, joista jälkimmäinen sopii erityisen hyvin myös tyhy-päivän ohjelmaan. Tilattavissa on myös koululle tai paikakkunnalle räätälöitävä koulutuspäivä, jossa etsitään yhdessä tapoja ulko-opetuksen aloittamiseen  ja kehittämiseen juuri teidän toimintaympäristönne huomioon ottaen.

Ulos oppimaan! -koulutuksia on järjestetty satoja ympäri Suomen ja niihin on osallistunut tuhansia kasvatusalan ammattilaista. Osallistujat ovat antaneet runsaasti kiitosta koulutuksen innostavasta, toiminnallisesta ja käytännönläheisestä toteutustavasti. Koulutuksen anti on koettu helpoksi ottaa käyttöön omassa työssään.

Kouluttajana ja innostajana toimii Ulos oppimaan!, Ulkoloikka, ja Tylsyyden taito -kirjojen tekijä Matti Halmetvaara.

Lisätietoja:

Matti Halmetvaara
Edutam
www.ulosoppimaan.fi
matti(a)ulosoppimaan.fi
044 5370476

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.