Toiminnallisen Touhukalenterin 14 liikuntatehtävää kotiin ja kouluun

Keski-Pohjanmaan Liikunta Kepli on suunnitellut Toiminnallisen Touhukalenterin, joka tarjoaa monipuolisia liikuntatehtäviä koululaisille.

Kalenterissa on yhteensä 14 tehtävää, joita voi toteuttaa koulussa ja kotona. Osa tehtävistä tehdään ulkona, osa sisällä. Kalenterin voi valjastaa osaksi liikunnanopetusta, ja sen avulla oppilaita voi haastaa liikkumaan kotona. Tällöin kalenteri aktivoi myös oppilaan perhettä. Lisäksi kalenterista voi saada inspiraatiota liikunnalliseen teemapäivään.

Jokaisen tehtävän yhteydessä on kirjallinen kuvaus leikistä ja leikissä tarvittavista välineistä. Lisäksi kerrotaan, mitä taitoja leikki kehittää. Kaikista tehtävistä on myös ohjevideo. Tehtävät on vapaasti käytettävissä.

Tutustu kalenteriin täällä.

Lasten ja nuorten liikunnan asiantuntija Emilia Hirvi

0440 916 076 / emilia.hirvi@kepli.fi

Keski-Pohjanmaan Liikunta

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.