TEQBALL - monipuolinen liikunta

Teqball on uusi pallopohjainen peli, joka sopii erinomaisesti sekä ammattiurheilijoille että harrastajille, joiden tavoitteena on kehittää teknisiä taitoja, keskittymistä ja kestävyyttä. Teqballia pelataan kaarevalla Teqboard-pöydällä, jonka ansiosta pallon kosketuspinta-ala on huomattavasti laajempi ja tehokkaampi verrattuna suoraan pöytään.

Teqballia voidaan pitää jalkapallon puhtaimpana muotona, koska siinä ei ole fyysistä kontaktia pelaajien välillä. Tämän vuoksi peleissä tai harjoituksissa ei synny törmäyksistä tai rajuista taklauksista johtuvia vammoja. Vammojen riskiä vähentää myös se, etteivät pelaajat virallisten sääntöjen mukaan saa koskettaa pöytää pelitilanteissa.

Teqball pöytä avulla voidaan varsinaisen Teqballin lisäksi pelata neljää muuta lajia: TEQ-lentopalloa, TEQ-tennistä, TEQ-pingistä ja Qatchia. TEQ-lajit sopivat kouluikäisistä ylöspäin kaiken kuntoisille. Pöytää voidaan hyödyntää myös monella muulla tavalla osana harjoittelua.

Teqball on täydentää palloilulajien valikoimaa ja monipuolistaa harjoittelumahdollisuuksia. Teqball parantaa pelaajien itseluottamusta, hioo tekniikkaa ja kehittää päätöksentekokykyä

Katso video Teqballista

Teqball-esite (pdf)

Lisätietoja:

Kata Mester
TEQBALL Finland
www.teqball.com
info(a)teqball.fi
050 3249 995

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.