Sportyplanner – Tue nuorten liikkumista monipuolisilla treeniohjelmilla

Sportyplanner-verkkopalvelun avulla liikunnanopettaja voi aktivoida opiskelijoita, opettajia ja koulun muuta henkilökuntaa säännölliseen liikunnan harrastamiseen.

Palvelu sisältää harjoitusohjelmia kunto-ominaisuuksien kehittämiseen. Kaikista ohjelmien liikkeistä on videot, kuvat ja suoritusohjeet tekstinä.

Sportyplanner tarjoaa liikunnanopettajille runsaasti valmiita ohjelmia, joita voi jakaa helposti oppilaille. Liikunnallisten tehtävien avulla opettaja voi ohjata nuoria säännölliseen liikunnan harrastamiseen ja tukea erityisesti heitä, jotka liikkuvat vapaa-ajalla vähän.

Liikunnanopettaja voi muodostaa helposti ryhmiä, joihin oppilaat liittyvät Sportyplanner applikaation tai web-sovelluksen avulla. Ohjelmia voi jakaa myös linkkitiedostoina, jolloin oppilaan ei tarvitse luoda omaa tiliä.

Yli 80 valmista taukotreeniä oppituntien aktivointiin

Sportyplannerissa on runsaasti lyhyitä 2–6 minuutin ohjattuja taukotreenejä, joita kuka tahansa opettaja voi hyödyntää oppitunneilla. Taukotreenien avulla voi katkaista paikallaanolojaksoja sekä lisätä oppilaiden vireystilaa ja keskittymistä.

Hyödynnä Sportyplanneria koko koulun liikkumisen tukena

Henkilökunnan käyttöön on suunniteltu matalan kynnyksen verkkokurssit fyysisen toimintakyvyn ja aktiivisuuden edistämiseen. Oppilaitoksen henkilökunta voi niiden avulla saada tukea omalla ajalla tapahtuvaan harjoitteluun. Verkkokurssien avulla opettajat saa käyttöönsä Personal Trainerin sähköisessä muodossa. Verkkokurssit ovat kestoltaan kahdeksan viikon mittaisia.

Oppilaitosten hinnoittelu määräytyy henkilömäärän mukaisesti. Hinta alkaen 250 € / 12 kk (alv 0), kun oppilaitoksessa on alle 350 oppilasta ja henkilökunnan jäsentä.

Palvelua on mahdollista testata veloituksetta 30 vrk.

www.sportyplanner.com/liikunnanopetus

Lisätietoja:

Jarmo Pakkala
Sportyfly oy
www.sportyplanner.fi
jarmo(a)sportyplanner.fi

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.