Satujoogakorteilla leikkiä, liikuntaa ja satuseikkailua

”Leikkiä, liikuntaa ja satuseikkailua!”

Pomenian satujooga-korteissa on viisikymmentä (50) satutaiteilija Petronella Grahnin loihtimaa pikku satua kuvitetuin liike-esimerkein. Satujen joogaliikkeet on taikonut lasten joogaohjaaja Anu Lustig-Lonka.

Sadun vietävänä ja Öttiäis jumppa-apureiden ohjaamana niin lapsi kuin aikuinenkin uskaltaa heittäytyä hetkeen ja liikkua aivan uudella, hauskalla ja kehittävällä tavalla. Tehtävistä saa oivan avun keskittymisen ja kehotietoisuuden vahvistamiseen sekä luontaisen liikkuvuuden ylläpitämiseen.

Lasten osallisuutta liikuntatoimintaan voidaan myös tukea korttien avulla, antamalla jokaisen valita pakasta yksi mieluinen liike liikuntatunnilla tehtäväksi. Satujoogakorteilla saa luotua liikuntatunneille hauskan alkulämmittelyn ja mukavan loppuveryttelyn. Ja mikä parasta kortit toimivat loistavasti sekä sisä- että ulkoliikunnan työvälineenä.

Opettajan on hyvä hyödyntää satujooga-kortteja päivän aikana muillakin oppitunneilla välitehtävinä pulpetissa istumisen vastapainoksi. Esimerkiksi tasapaino liikkeet ja soturiasennot harjoittavat keskittymiskykyä ja näitä voi hyvin tehdä pulpetin vieressä seisten vaikka yhden ennen jokaista tuntia. Tömistely, hyppiminen ja ravistelu purkavat hyvin ylimääräistä energiaa, joten näistä tehtävistä (esim. putipuhdas peikko, herra hiiren tähti & porkkana, lumikultainen, Käämän kivetys, tömistele..) voi valita jonkun ennen keskittymistä vaativaa koetta, tai jos lapset tuntuvat erityisen vilkkailta, eivätkä jaksa istua paikallaan.

Kortit ovat tilattavissa www.pomenia.com tai kunnille e-laskutuspalveluna sähköpostitse info (a) pomenia.com. satujooga-korttipakan hinta on 32,90 €.

Lisätietoa:

Pomeniamyynti
p. 044 2801 601
info (a) pomenia.com 

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.