Ratkaisuehdotus leikkivälineistä koulun pihalle

Kompan tarjoaa valmiita ratkaisuja leikkivälineistä, joista koulun piha voisi koostua.

Koulun pihan magneetti -ratkaisu tarjoaa eri-ikäisille sopivia leikkimahdollisuuksia, joten lapset voivat leikkiä yhdessä samaan aikaan. Iso tuplatornirakennelma kutsuu lapset liukumaan, kiipeilemään ja tarkkailemaan koulun pihaa. Linnunpesäkeinussa lapset voivat rauhoittua ystäviensä kanssa.

Tässä piharatkaisussa lapset pääsevät myös keinumaan ja pyörimään. Keinuminen ja pyöriminen eivät ole pelkkää hauskanpitoa, vaan myös erittäin tärkeitä toimintoja lapsen kehityksen kannalta. Ne kehittävät lapsen tasapainokykyä ja tilan hahmottamista, mikä auttaa myöhemmin lukemaan oppimisessa ja keskittymisessä.

Ratkaisuun sisältyvälle Supernova-leikkivälineelle on saatavilla Education Alliance Finlandin sertifioimat opetusmateriaalit, jotka sisältävät työkaluja ja valmiita tehtäviä opettajille opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen kouluissa.

Ratkaisu sisältää yhteensä seitsemän leikkivälinettä, ja sen kokonaishinta on 41 600 euroa (alv 0 %).

Ratkaisun tarkemmat tiedot löytyvät Kompanin verkkosivuilta, joilta löytyy myös muita valmiita ratkaisuja koulujen pihoille.

Lisätietoa:

Tuulia Luzik
Kompan Suomi Oy
myynti.asiakaspalvelu (a) kompan.com
puh. 020 7341 180

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.