Pyöräsankarit

Koululiikuntaliiton tuorein Sankarit-perheen jäsen, Pyöräsankarit metsästää jokaisen opettajan ja oppilaan omaa sisäistä pyöräilijätyyppiä. Lisäksi Pyöräsankarit on laittanut ketjut kireälle, ja lähtenyt polkemaan koulujen päähän ajatusta: pyöräily oppitunneille! Pyöräsankareiden materiaalit mukailevat perusopetuksen opetussuunnitelman monialaista oppimiskokonaisuusajatusta, jossa pyöräilyä hyödynnetään eri oppiaineissa.

Pyöräsankareiden materiaalit tarjoavat mm. ohjeistuksen koulun oman pyöräradan rakentamiseen tai mahdollisuuden opettaa pyöräilyyn liittyviä taitoja jopa luokassa! Katso hankkeen monipuoliset opetusmateriaalit sekä tutustu muiden pyöräilyn toimijoiden tuotoksiin. Pyöräsankareiden materiaaleihin tutustut Koululiikuntaliiton verkkosivuilla.

Lähtekää tekemään koulullenne Pyöräsankareita!

Koululiikuntaliitto Sari Turunen
sari.turunen (at) kll.fi