Matematiikan ja äidinkielen tehtäväideoita etäopetukseen

Perinneleikit ry:n Leikkien liikkuu ja oppii huomaamatta -hankkeessa on suunniteltu etäopetukseen sopivia, oppilaita aktivoivia matematiikan ja äidinkielen tehtäviä. Tehtävät on tarkoitettu hieman tehtävästä riippuen vuosiluokille 1–5. Opettajan kannattaa soveltaa ja muokata tehtävät omalle luokalleen sopiviksi.

Katso tehtävät tästä tiedostosta: Perinneleikit ry:n koti- ja etäopetusleikkejä (word)

Leikkien liikkuu ja oppii huomaamatta -hankkeen tarkoituksena on tuoda aktiivinen ja sosiaalinen leikki osaksi mielekästä ja erilaista oppimista alku- ja perusopetuksessa. Olemme käyneet leikittämässä oppilaita pääkaupunkiseudun kouluilla, ja vahvuutemme on innostava esimerkin kautta ohjaaminen. COVID-19-tilanteen vuoksi olemme tehneet materiaalia, jota opettajat voivat käyttää etäopetuksessa.

Perinneleikit ry:n YouTube-kanavalla voit tutustua muihin leikkeihimme, kuten etäopetukseen soveltuviin yhdyssanataistoon ja ketjuloruun.

Yhdyssanataisto

Ketjuloru

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.