PE-Center: Ideoita liikunnanopetukseen

PE-Center on nettisivusto, joka on suunniteltu helpottamaan liikuntaa opettavan opettajan työtä. Verkkopalvelu on kokonaisvaltainen apu liikunnanopetukseen, josta löydät muun muassa:

• yli 2000 tekniikka- ja harjoitevideota.
  • yli 100 valmista tuntisuunnitelmaa ja harjoitteita enemmän kuin jaksamme laskea.
  • materiaalia yli 20 laji- ja liikuntakokonaisuuteen.
  • valmiita tehtäväkortteja muun muassa lihaskuntoharjoitteluun, palloilupisteisiin, voimistelun opetukseen sekä välituntiliikuntaan.
  • vinkkejä ryhmiin- ja joukkueisiin jakotapoihin, loppukeskusteluihin, työrauhan ylläpitämiseen liikuntatunnilla, koulusääntöjä ja pelikäsitysasioita pallopeleihin.
  • poikkeusolomateriaalin, joka sisältää etätehtäviä ja harjoitteita poikkeusolon lähiopetukseen.

Voit tutustua palveluumme ennen ostopäätöstä ilman mitään lisävelvoitteita. Viikon tutustumisen jälkeen palvelun käyttö katkeaa automaattisesti. Näet palvelun koko sisällön tehtäväkorttipankkia, poikkeusolomateriaalia ja palvelussa olevia työkaluja lukuunottamatta. Olemme varmoja, että ihastut palveluun! Rekisteröityminen palveluun on helppoa. Alla vielä ohjeet rekisteröitymistä varten:

Vaihe 1: Siirry osoitteeseen www.pe-center.fi/.
Vaihe 2: Paina vasemmasta yläreunasta Sign in/Join -painiketta ja klikkaa avautuneen pienen ikkunan Rekisteröinti-kohdasta.
Vaihe 3: Aseta itsellesi vapaamuotoinen käyttäjätunnus ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen paina Register-painiketta. Saat sähköpostiisi viestin, jonka kautta pääset antamaan salasanan. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan palveluun Sign in/Join -kohdasta antamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Käyttäjämme ovat antaneet hyvää palautetta palvelusta:
"Kiitos loistavasta palvelustanne! Olen hyödyntänyt PE-Centeriä paljon omassa liikunnanopetuksessani yläkoululaisten kanssa viime vuosina." Anna-Elina, Kemi, liikunnanopettaja.
“Sivustonne on tosi hyvä ja osoittautunut minulle kultaakin arvokkaammaksi. En nimittäin ole ammatiltani liikunnanopettaja, mutta opetan monien muiden oppiaineiden lisäksi liikuntaa.” Mika, Savonranta, luokanopettaja

Tässä vielä hinnastomme. Hinta määräytyy koulun oppilasmäärän mukaan ja kaikki koulun liikuntaa opettavat opettajat saavat tunnukset palveluun.

Veli-Matti Tranberg
PE-Center
velimatti.pecenter@gmail.com

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.