Oppilaspöytä istuma- ja seisomatyöskentelyyn

Kotimainen Ergo Desk oppilaspöytä soveltuu niin istuma- kuin seisomatyöskentelyyn. Pöydän korkeutta säädetään kannen alla olevalla vipukäyttöisellä kaasujousella, joka keventää nostoa. Kannen korkeus voidaan säätää 72 ja 112 senttimetrin välillä.

Ergo Deskin vakiokansi on muotoiltu etureunastaan siten, että käyttäjä pääsee ergonomisen lähelle työpöydällä olevaa työvälinettään, oli se sitten tabletti, tietokone tai jokin muu. Käsivarret saavat levätä taemmas jatkuvilla ”siivekkeillä”, jolloin niska-hartia-seudun lihasjännitys vähenee. Ergo Desk on helppo siirtää paikasta toiseen kevyesti liikkuvien ja 360° kääntyvien pyöriensä ansioista. Kun pöytä on halutulla paikalla, pyörät voidaan lukita tiukasti aloilleen ja työskentely voi alkaa!

Paikoillaan ollessaan ja istumatyöskentelyasennossa pöydän jalkaosaa voidaan pitää jalkatukena, jolloin saadaan entistä ergonomisempi työasento. Pöydän jalkaosan lattiapinta-ala on 56 x 45 cm. Ergo Deskin kannen muoto tukee erilaisten työympäristöjen ja ryhmätyötilojen luontia. Työpöydistä saa helposti sopivia pöytäryhmiä esimerkiksi ryhmätyön tekoa varten.

Pöytään on saatavana Smart-tuoteperheen kattava lisävarustevalikoima, muun muassa kannellinen roska-astia sekä erikokoisia tarvikekoreja.

Korkeussäädettävän Ergo Desk oppilaspöydän hinta on 294 € (+ alv 24%)

Pekka Riihimäki
PP-Tuote Oy
pekka@pp-tuote.fi

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.