Liikunnallisten viihdelaitteiden vuokraus

Happy Beavers Oy toimittaa kouluille hauskaa tekemistä liikunnalliseen päivään. Happy Beavers Oy on viihdelaitteiden vuokraukseen keskittyvä yritys, jonka tavoitteena on saada lapset liikkumaan teemalla ”liikunnallista hauskaa” erilaisten viihdelaitteiden avulla. Perinteisten sumopukujen rinnalle on tullut erilaisia reaktiopelejä, ja esimerkiksi interaktiivinen pomppulinna saa lapset ja nuoret liikkumaan hauskalla tavalla.

Esimerkkipaketteja hintoineen:

Liikkuva koulu 1
- Seikkailuratapomppulinna
- Tavallinen pomppulinna
Hinta 499 € (alv. 0 %). Sisältää kuljetukset alle 40 km:n etäisyydellä yrityksen toimipisteistä (Helsinki, Tampere, Lahti, Turku) sekä kasauksen.

Liikkuva koulu 2
- Seikkailuratapomppulinna
- Sumopuvut
- Gladiaattoritaistelu tai juoksubenji valinnan mukaan
- Whack a Mole -peli tai reaktiopeli valinnan mukaan
Hinta 999 € (alv. 0 %). Sisältää kuljetukset alle 40 km:n etäisyydellä yrityksen toimipisteistä (Helsinki, Tampere, Lahti, Turku) sekä kasauksen.

Liikkuva koulu 3
- Seikkailurata pomppulinna
- Sumopuvut
- Gladiaattoritaistelu tai juoksubenji valinnan mukaan
- Whack a Mole -peli tai reaktiopeli valinnan mukaan
- Last Man Standing -interaktiivinen pomppulinna
Hinta 1 499 € (alv. 0 &). Sisältää kuljetukset alle 40 km:n etäisyydellä yrityksen toimipisteistä (Helsinki, Tampere, Lahti, Turku) sekä kasauksen.

Vuokrahinnat ovat yhden päivän hintoja. Lisäpäivät -50 % eli esimerkiksi 2 päivää 749 € / 1 499 € / 2 249 € tai 3 päivää 999 € / 1 999 € / 2 999 €.

Yritys suunnittelee erilaisia liikunnallisia paketteja mielellään myös yhdessä. Laitteet toimitetaan tarvittaessa ympäri Suomea. Kuljetushinta määräytyy tapauskohtaisesti.

Mikko Tirronen
Happy Beavers Oy
myynti@happybeavers.fi

Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Anna vastaus kysymykseen.