Kiddiejam — pedagoginen konsepti lasten tanssinopetukseen

Kiddiejam -konseptin valmiit tanssilajikohtaiset tanssimateriaalit (loruttelu, tekniikkasarja, tanssisarja) tuovat piristystä alakoululaisten päivään ja liikuntatunneille. 

Kiddiejam on alkujaan suunniteltu alle kouluikäisten tanssinopetuksen pedagogiseksi konseptiksi, mutta materiaali on helposti muokattavissa eri ikäisten tanssituokioihin sopivaksi. Materiaalia on seuraaviin tanssilajeihin: baletti, hip hop, kansantanssi, paritanssi ja showtanssi. 

Kiddiejam konsepti pitää sisällään myös Enkkutanssin, jonka kautta englannin kielen alkeita opetetaan alakouluikäisille erilaisen tanssimateriaalin avulla. Teemoina ovat eläimet, numerot, tervehdykset ja värit.  

Tanssikoulu TanssinTahti järjestää lukuvuonna 2019—2020 materiaalipäiviä, joissa saa valmiin ja käyttökelpoisen materiaalin suoraan kouluun vietäväksi.
Materiaalipäivien hintahaarukka on 65—150 € riippuen päivän kestosta. 

Koulutuksia voi myös tilata räätälöitynä esim. kaupungin ja oman alueen työntekijöille. Lisätietoa koulutuksista ja niiden hinnoista löydät www.tanssintahti.com/koulutus -sivuilta. 

Kiddiejam on kehitetty Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksessa lukuvuonna 2015—2016, mutta on organisaatiomuutosten myötä siirtynyt kehitystyössä mukana olleiden Liisa Kontturi-Paasikon ja Marjukka Koivuniemen tanssikoulun hallinnoimaksi. 

Kiddiejam on jammailua lasten ehdoilla!

 

 

Liisa Kontturi-Paasikko
050-4431011
info@tanssintahti.com
www.tanssintahti.com/koulutus

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.