Hulluna Humppaa Online — paritanssikulttuuria tutuksi koululaisille

Hulluna Humppaa Online -palvelun kautta tuodaan suomalaisen paritanssin alkeita yläkoululaisten ulottuville digitaalisessa muodossa. Lisäksi opettajille on tarjolla kursseihin liittyvät Open Oppaat. Voit siis opetella tanssin alkeita juuri silloin kun sinulle sopii, siellä missä haluat — tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Mitä jos pistäisitte porukalla tanssiksi vaikkapa koulupäivän hyppytunnilla tai välkällä? 

Palvelussa on maksuttomia nuorille suunnattuja kursseja, jotka on kuvattu livetilanteessa. Kursseja on tarjolla nuorten omaan musiikkiin sopivista lajeista, kuten fuskusta ja buggista, ja lisää kuvataan kuluvan vuoden aikana. 

Kursseihin liittyvissä Open Oppaissa aukaistaan kurssimateriaalia opetuksen näkökulmasta ja annetaan vinkkejä moniin onnistuneen tanssitunnin käytännön asioihin: parien muodostaminen, parinvaihto, tunnin rakenne jne.

Open Oppaan hinta on 79,90 €. 

Hulluna Humppaa Onlinen tanssikurssit ja Open Oppaat löydät osoitteesta https://tanssintahtionline.fi/osta-tanssikurssi/

Hulluna Humppaa idean aktiivisina toimeenpanijoina ovat yli 30 vuotta tanssinopettajia ammattikorkeakoulussa kouluttanut Liisa Kontturi-Paasikko (tanssinopettaja YAMK) ja hänen "oikea kätensä" Elisa Ahonen (sosionomi AMK, tanssinopettaja). 

Hulluna Humppaa houkuttaa hikiseen hurmioon! 

 

 

 

 

 

 

Liisa Kontturi-Paasikko
Tanssikoulu TanssinTahti

Puh: 050-4431011

info(a)tanssintahti.com

https://tanssintahtionline.fi/hulluna-humppaa/

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.