Hevoskerhon ohjaajan koulutus

Hevoskerho voi toimia koululla liikuntakerhon tapaan iltapäivä- tai vapaa-ajan kerhona kouluympäristössä. Hevoskerhossa opitaan hevostaitoja leikin, liikunnan ja erilaisten tehtävien keinoin. Mahdollisuuksien mukaan kerhossa voidaan toimia myös hevosten kanssa tai järjestää retki tallille.

Suomen Ratsastajainliiton Hevoskerhon ohjaajan kurssi (8 h) on tarkoitettu 14-vuotta täyttäneille hevosharrastajille, joilla on innostus lasten ohjaamiseen sekä SRLn Hoito I -merkin suoritus tai vastaavat tiedot ja taidot. Hevostaitoja ei ohjaajakurssilla opetella, joten niiden tulee olla hallinnassa jo ennen kurssille osallistumista.

Kerhonohjaajan kurssin sisältönä ovat muun muassa hevoskerhotoiminnan perusasiat, ohjaaminen ja opettaminen, materiaalien käyttö, käytännönharjoitukset sekä tunti/kausisuunnitelman tekeminen. Kurssi antaa eväät oman kerhon perustamiseen ja kurssihintaan kuuluu materiaali hevoskerhon järjestämiseen. Osa materiaalista on mahdollista saada myös ruotsinkielisenä.

Kerho-ohjaajakursseja järjestävät Ratsastajainliiton aluejaostot sekä ratsastusseurat. Kurssit julkaistaan SRLn tapahtumakalenterissa www.ratsastus.fi.

 

Lisätietoa:

Anna Wessman
040 553 7513
anna.wessman(a)ratsastus.fi

www.ratsastus.fi

 

 

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.