CSE Entertainment oy - virtuaalipelejä kouluun

CSE Entertainment Oy on kajaanilainen virtuaalisten liikuntatuotteiden kehittäjä. Erityisesti lasten- ja nuorten liikkumiseen on kehitetty iW (Immersive Wall) sekä Fouractive. Nämä tuotteet ovat saaneet kiitosta niin aktiviteettipuistoista- kuin kuntokeskuksista ympäri maailman. Kyseiset konseptit soveltuvat erinomaisesti mm. välituntiaktiviteetiksi kouluihin. Ne haastavat monipuoliseen liikuntaan liikkuvuus- ketteryys-  ja nopeusharjoituksina.

Fouractive on valmis liikuntakonsepti, joka sisältää neljä näyttöä (55"), Kajaanissa valmistetut erikoisvalmisteiset lattiamatot, ohjelmiston sekä Dell- tehotietokoneen. Konsepti sisältää kaiken tarvittavan. Sijoituspaikasta tarvitaan ainoastaan asennuspaikka (seinän leveys noin 5 metriä ja lattiapinta- alaa max.15 m2), sähköä ja verkkoyhteys.
Fouractiven ajatuksena on kilpailla eri lajeissa (parkour, jalkapallo, poolparty) kaveria tai tietokonetta vastaan. Pelaaminen vaatii tasapainoa, reaktionopeutta, kuntoa ja tarkkaavaisuutta. Pelit kehittävät myös kognitiivista osaamista, koska kaiken aikaa pitää osata tehdä oikeita valintoja.

Hinta kokonaisuudelle 16500 €+alv tai vuokralla alk.385 €+alv/kk
Video ja lisätietoja.


iWall on valmis konsepti, jossa liikkujan liikettä seuraa liiketunnistin. Tällöin ei tarvita lattia- asennuksia vaan seinälle tulevat ainoastaan 2 kpl 65" näyttöjä tai videoprojektori. Lattiatilaa harjoittelu tarvitsee noin 9m2. Seinätilaa tarvitaan noin kolme metriä ja lisäksi sähköä ja verkkoyhteys.

iWallin ajatuksena on kilpailla eri lajeissa (Parkour, SpaceShooter, Football) kaveria vastaan tai liikkuvuuspelissä (Shawowmaster) keskittyä liikkuvuusharjoitteisiin yksin.

Hinta kokonaisuudelle 18500 €+alv tai vuokralla alk.430 €+alv/kk
Video ja lisätietoja.

Lisätietoja:

Timo Turunen
Sales Director
CSE Entertainment oy
www.cse.fitness/index.php
timo(a)cse.fitness
040 5257911

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
3 + 0 =
Anna vastaus kysymykseen.