Break the Fight -breikkityöpajat

Break the Fight! on vuonna 2014 käynnistetty kulttuuripalvelukonsepti, jossa koulukiusaamista ja syrjäytymistä ehkäistään katukulttuurin ja tanssin keinoin.

Break the Fight! -työpajat (breikkaus, dj/beatboxaus, räppilyriikka ja graffiti) tarjoavat kaikille nuorille mahdollisuuden tehdä, onnistua ja liikkua yhdessä. Työpajat sopivat kaikille kouluasteille. Työpajoissa käsitellään koulukiusaamista ja erilaisuuden hyväksymistä oman kehon, tunteiden ja liikkeen kautta.

Työpajoja ohjaavat kokeneet hip hop -kulttuurin ammattilaiset. Yhden työpajan kesto on 90 minuuttia. Kouluille on tehty oma 12 viikon kurssikokonaisuus, jossa opitaan kaikkia hip hopin lajeja: breikkausta, dj/beatboxausta, räppilyriikkaa ja graffititaidetta. Kurssikokonaisuuden päätteeksi järjestetään koululaisten omat jamit, jossa pääsee tutustumaan kaikkiin lajeihin.

Syksyisin järjestämme BTF - Get 2 Gether! -tapahtumia kouluilla ja kulttuurikeskuksissa. Koululaiset pääsevät esittämään omia taiteellisia tuotoksiaan BTF- Get 2 Gether! - tapahtumissa. Break the Fight! -toiminnan taidetyöpajaohjaajat ja artistit lähtevät odotetulle hip-hop koulukiertueelle syksyllä 2020. Nyt koulullanne on ainutlaatuinen mahdollisuus varata oma tapahtumapäivä kiertueeltamme, paikkoja rajoitetusti!

Break the Fight -esittely (pdf)

Lisätietoja:

Arja Tiili
arja(a)arjatiili.fi
050 3756728

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.