Toiminnallisia bingoja

Bingot ovat erinomainen tapa tuoda opetukseen pelillisyyttä ja vaihtelua. Kokosimme alle liikunnallisia ja aktivoivia bingoja, joista osa sopii myös etäopetukseen.

1. Liikuntabingo  
 

Rantakylän Yhtenäiskoulun liikunnanopettajien Anna Haapalaisen ja Mikko Kähkösen kokoama liikuntabingo sopii esimerkiksi liikuntahaasteeksi lomille, liikunnan kotitehtäväksi tai etäopetukseen.  

Tehtävässä valitaan bingoruudukosta viisi tehtävää niin, että oppilas saa viiden suoran sivusuunnassa, alaspäin tai kulmasta kulmaan.   

Täällä on tarkempia ohjeita kunkin bingoruudun suorittamiseen.  

 

2. Luontobingo  

Suomen Ladun luontobingon avulla oppilaat pääsevät tarkkailemaan luonnossa olevia eläimiä ja kasveja.    

 

3. Pihabingo  

Suomen ympäristöopisto SYKLI on tehnyt pihabingon, joka sopii erityisesti alakouluikäisille. Pihabingo innostaa tutustumaan ympäristöön ja tutkimaan pihapiiriä. Tehtävä soveltuu myös etäopetukseen.  

4. Lasten liikuntabingo  

Kannuksen kunnan lapsille suunnatussa liikuntabingossa on kuusi erilaista bingopohjaa. Bingot sisältävät oppilaita aktivoivia kehollisia liikkeitä. Bingot sopivat liikuntatunneille tai tehtäväksi kotiin.  

  

5. Bingo keväisistä otuksista  

Tampereen luontokoulu Korennon ja LYKE-verkoston koostama bingo keväisistä otuksista tutustuttaa oppilaat yleisiin pikkuotuksiin, joihin voi törmätä keväällä.  

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.