ActiveS Koulu – korkeussäädettävä oppilaspöytä

ActiveS Koulu on korkeussäädettävä oppilaspöytä, johon kuuluu seisomisalustana pehmeä matto. Oppilaat saavat muunneltavan työpisteen, pöydän korkeussäätö käy helposti ja pöytä antaa mahdollisuuden sekä istumiseen että seisomiseen saman työpisteen ääressä. 

Aikuisten työpaikoilla edellytykset muunteluun ovat jo hyvät. Me pyrimme tarjoamaan samat edellytykset myös koululaisille, ja luomaan terveet tavat tehdä töitä jo kasvuiässä.

Liikkuvamman työtavan hyödyt tunnetaan yhä paremmin. Se vaikuttaa positiivisesti jaksamiseen, keskittymiskykyyn ja luo yksinkertaisesti parhaat edellytykset oppimiselle. 

Säädettävä oppilaspöytä (matalin istumakorkeus 73 cm, korkein seisomakorkeus 117 cm) soveltuu kaiken ikäisille oppilaille pienimmistä oppilaista aina aikuisikään asti.

Pöytä toimii kaasujousen avulla, sähköisiä liitäntöjä ei tarvita lainkaan. Pöydässä on kaksi koukkua, toinen mattoa ja toinen pöytäseinäkettä tai koululaukkua varten. Pöytään on saatavissa myös erilaisia säilytysvaihtoehtoja, pyörät etujalkoihin, sekä kallistettava pöytälevy, jotka tekevät pöydästä oppimisympäristössä entistäkin muuntautuvamman. 

Pöytää löytyy useissa eri väri- ja kokovaihtoehdoissa. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi yhdessä ääntäeristävän ja yksityisyyttä tuovan ActiveS – pöytäseinäkkeen kanssa. 

Katso esittelyvideo tästä.
 

 

Lisätietoa:

Tiina Lahti
ActiveS - Lisäämään aktiivisuutta ja keskittymiskykyä
actives (a) matting.fi
+46 322 670 800
www.actives.fi

 

 

CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 80 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png avi mov mp3.
CAPTCHA
Vastaamalla kysymykseen varmistat, että olet ihminen.